Мейзитанг

Мейзитанг / Meizitang Само за 39 лв.

Гел-капсулите Мейзитанг стара формула представляват естествено средство за бързо отслабване, чието влияние е насочено към изгаряне на калориите. Капсулите са произведени от определени видове диворастящи плодове и растения. Гел-капсулите Мейзитанг помагат не само за намаляване на излишното тегло, но тялото получава всички необходими аминокиселини и микроелементи като мед, желязо, калций, калий, цинк, селен. 

Капсулите Мейзитанг не помагат само за редуциране на излишното тегло, а също и за изчистване на организма от шлаки и токсини.

За 30-дневен курс на лечение се губят около 10 кг.!
Постигате зашеметяващ резултат без диети и без да се налага да гладувате! Гел капсулите Мейзитанг освобождават тялото от свободните радикали, ускоряват метаболизма, забавят процеса на стареене. Капсулите спомагат за възвръщане на еластичността на кожата. Без отпусната кожа!

 

Как се приема Мейзитанг?

1 капсула се приема веднъж дневно преди закуска. Препоръчва се по време на приема да се консумира голямо количество вода и течности /негазирани и неподсладени/ – около 2,5 – 3 литра дневно.

Как действат капсулите Мейзитанг?

Гел-капсулите Мейзитанг не нарушават лигавицата на червата, прочистват стомашно-чревния тракт. Растенията, включени в състава на капсулите действат диуретично и прочистващо. Спомагат за решаването на метаболитни проблеми, за  изхвърлянето от организма на токсични вещества и мазнини и решават проблема с ленивите черва и запек.

Състав на препарата:
Една опаковка съдържа 36 бр. Гел Капсули. Комбинация от натурални билкови продукти: Ботанически брош ( Rubia tinctoria ), Тарос ( Artemisia dracunculus ) Естрагон, Извлек от пълнозърнести растения, Сълза Йоба, Листа от Лотус и др.

Производител Kunming Dali Industry&Trade Co., Ltd, Страна на произход: Китай

Продуктът не е лекарствено средство.

Изчисли ИТМ
Система  
Възраст  
Пол  
Височина ft in
Тегло lb
Височина см
Тегло кг
by originalnalida.com
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Доставката на територията на България е напълно безплатна и включва доставка до най-близкия офис на СПИДИ или до точен адрес без значение от населеното място.
    Мейзйтанг MSV - 40 Лв
    40Лв
    Мейзйтанг MSV - 40 Лв
    by Noni
Анкета

Коя Лида предпочитате?

View Results

Loading ... Loading ...