Начин на действие и Състав

Как действа Лида. Идеята е проста. След като продуктът потисне апетита и даде енергия, човек започва да се движи. Следователно, след като не приема въглехидрати, и се движи, той трябва да захрани от някъде тази енергия. Така се стига до топенето на стари мазнини. Може просто да си седите вкъщи, но така ефектът няма да е толкова впечатляващ. Най-добре е да се комбинира със спортуване, плодове и зеленчуци, здравословна храна и активен начин на живот. Резултатите зависят и от вас!

Приемането на билкови капсули ЛиДа води до рязко снижаване на апетита и приемането на храна в такива обеми , към които е привикнал Вашия организъм. Човешкия организъм не обича да “гладува” и започва да използва запасите си от натрупаните в тялото мастни депа, а същевременно да разгражда и употребява неразградените и неусвоени остатъци от храна – натрупаните “шлаки”. Започва процес на детоксикация и отслабване. В резултат, в началото на приема може да се почувства временна слабост , жажда, замайване , виене на свят , безсъние , безспокойство или дори известна раздразнителност, при мъжете е възмжно и наличие на временна полова немощ

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА: ЛиДа Дайдайхуа е хранителна добавка създадена на базата на специално подбрани растителни екстракти. СЪСТАВ: Всяка капсула ЛиДа съдържа екстракти : Дайдайхуа 70 мг , семена Касия 47.6 мг , семена Джобстър 42 мг , семена Морус аустралис 36.4 мг.;помощни вещества :нишесте. СЪДЪРЖАНИЕ: Една кутия ЛиДа съдържа 30 капсули по 350 мг разделени в 5 блистера по 6 капсули в блистер.

Производител Kunming Dali Industry&Trade Co., Ltd, Страна на произход: Китай

Продуктът не е лекарствено средство.

Изчисли ИТМ
Система  
Възраст  
Пол  
Височина ft in
Тегло lb
Височина см
Тегло кг
by originalnalida.com
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Доставката на територията на България е напълно безплатна и включва доставка до най-близкия офис на СПИДИ или до точен адрес без значение от населеното място.
    Ултра Слим - 59 Лв
    59Лв
    Ултра Слим - 59 Лв
    by Noni
Анкета

Коя Лида предпочитате?

View Results

Loading ... Loading ...