Начин на действие и Състав

Как действа Лида. Идеята е проста. След като продуктът потисне апетита и даде енергия, човек започва да се движи. Следователно, след като не приема въглехидрати, и се движи, той трябва да захрани от някъде тази енергия. Така се стига до топенето на стари мазнини. Може просто да си седите вкъщи, но така ефектът няма да е толкова впечатляващ. Най-добре е да се комбинира със спортуване, плодове и зеленчуци, здравословна храна и активен начин на живот. Резултатите зависят и от вас!

Приемането на билки в капсули ЛиДа води до рязко снижаване на апетита и приемането на храна в такива обеми , към които е привикнал Вашия организъм. Човешкия организъм не обича да “гладува” и започва да използва запасите си от натрупаните в тялото мастни депа, а същевременно да разгражда и употребява неразградените и неусвоени остатъци от храна – натрупаните “шлаки”. Започва процес на детоксикация и отслабване. В резултат, в началото на приема може да се почувства временна слабост , замайване , виене на свят , безсъние , безспокойство или дори известна раздразнителност, при мъжете е възмжно и наличие на временна полова немощ

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА: ЛиДа Дайдайхуа е хранителна добавка създадена на базата на специално подбрани растителни екстракти. СЪСТАВ: Всяка капсула ЛиДа съдържа екстракти : Дайдайхуа 70 мг , семена Касия 47.6 мг , семена Джобстър 42 мг , семена Морус аустралис 36.4 мг.;помощни вещества :нишесте. СЪДЪРЖАНИЕ: Една кутия ЛиДа съдържа 30 капсули по 350 мг разделени в 5 блистера по 6 капсули в блистер.

Производител Kunming Dali Industry&Trade Co., Ltd, Страна на произход: Китай

Продуктът не е лекарствено средство.

Изчисли ИТМ
Система  
Възраст  
Пол  
Височина ft in
Тегло lb
Височина см
Тегло кг
by originalnalida.com
    Слимикс - 40 Лв
    40Лв
    Слимикс - 40 Лв
    by Noni
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА *
* Доставката е безплатна и включва доставка до най-близкия офис на Еконт Експрес. За доставки до вашият дом (точен адрес) се заплаща куриерска такса от 2,50 лв.
Еконт Експрес Услуги
Анкета

Коя Лида предпочитате?

View Results

Loading ... Loading ...